Vacante de vis oriunde in lume!
Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

EXOTICE

exotic

Cod: CAVCP45

THAILANDA-CAMBODGIA-VIETNAM

AVION DIN CLUJ-NAPOCA!

19.02-05.03.2018

Thailanda sau Tara Oamenilor Liberi este singurul stat din Asia de Sud-Est care nu a fost niciodata colonizat, un regat care nu si-a atacat niciodata vecinii si care a reusit sa-si conserve trecutul. Thailanda este cu siguranta cea mai exotica atractie asiatica, deoarece are o multitudine de peisaje unice: munti, jungle, campii verzi cu orez si plaje stralucitoare.
Arta culinara thailandeza, renumita in intreaga lume pentru bogatia si varietatea aromelor sale, te imbie pe strada, prin mirosurile condimentate emanate de numeroasele bucatarii ambulante.

Detalii

Cod: CAVBD

VIETMAN

27.10-06.11.2017

O invitaţie greu de refuzat, adresată celor care vor să trăiască o experienţă unică, tuturor iubitorilor de natură, amatorilor de safari şi de aventură, într-o incursiune în inima Africii, în două ţări de pe continentul “negru”, Rwanda şi Uganda, recunoscute pentru sanctuarele de animale sălbatice, pentru rezervaţiile devenite parcuri naţionale renumite, adevărate bijuterii printre parcurile africane. Peisajele magnifice, lanţuri muntoase impunătoare, vulcani impresionanţi, Valea Marelui Rift, lacuri imense, vegetaţie luxuriantă, sălbăticiuni care vor “defila” prin faţa dumneavoastră, safari-uri care ies din tiparul celor pe care poate le-aţi mai experimentat şi mai ales “întâlnirea” cu spectaculoasele gorile de munte, din păcate pe cale de dispariţie, sunt câteva argumente pentru a decide că acest program exotic nu poate fi ratat!

Detalii

Cod: CAVBD

RWANDA-UGANDA

27.10-06.11.2017

O invitaţie greu de refuzat, adresată celor care vor să trăiască o experienţă unică, tuturor iubitorilor de natură, amatorilor de safari şi de aventură, într-o incursiune în inima Africii, în două ţări de pe continentul “negru”, Rwanda şi Uganda, recunoscute pentru sanctuarele de animale sălbatice, pentru rezervaţiile devenite parcuri naţionale renumite, adevărate bijuterii printre parcurile africane. Peisajele magnifice, lanţuri muntoase impunătoare, vulcani impresionanţi, Valea Marelui Rift, lacuri imense, vegetaţie luxuriantă, sălbăticiuni care vor “defila” prin faţa dumneavoastră, safari-uri care ies din tiparul celor pe care poate le-aţi mai experimentat şi mai ales “întâlnirea” cu spectaculoasele gorile de munte, din păcate pe cale de dispariţie, sunt câteva argumente pentru a decide că acest program exotic nu poate fi ratat!

Detalii

Vezi detaliile circuitului Venezuela – Ecuador – Columbia – Panama – Galapagos

Cod: CAVBD

PANAMA

15.09-28.09.2017

O adevărată aventură a cunoaşterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, destinaţii pereche menite să vă încânte şi să vă cucerească spiritul şi imaginaţia, care începe cu spectaculosul Canal Panama, continuă cu Columbia, una dintre cele mai „fierbinţi” destinaţii din America de Sud, care se mândrește cu munţi maiestuoşi, zone de coastă şi junglă, situri arheologice impresionante şi care se termină în Ecuador, o Elveţie tropicală cu peisaje incredibil de frumoase, care include Arhipelagul Galapagos, un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice de o diversitate uimitoare, principala sursă de inspiraţie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea că “nici un epitet nu este suficient de grăitor pentru a descrie senzaţiile de delectare pe care le trăieşti aici”.

Detalii

Cod: CAVBD

MARTINICA

Perioada: 19.11-05.12.2017

În această aventură în cele mai izolate colţuri ale lumii, veţi avea şansa de a vedea unele dintre cele mai puţin populate zone de pe Pământ, veţi “lenevi” pe plaje virgine, veţi explora cele mai frumoase şi mai bine conservate păduri tropicale care păstrează încă nealterat ritmul naturii şi veţi avea prilejul de a face o incursiune în trecut, prilej de a vă face o idee despre cum era lumea cu milioane de ani în urmă. Veţi întâlni oameni de origini etnice total diferite, ţinând cont că în fosta colonie olandeză Suriname trăiesc europeni, afro-americani, chinezi, indieni, amerindieni, evrei şi indonezieni. Aproape toate religiile lumii coexistă paşnic în această ţară, iar ca argument, în capitala Paramaribo veţi vedea una lângă alta o sinagogă, o moschee şi un templu hindus. Guyana este singurul stat sud-american din Commonwealth situat pe continent, singura ţară vorbitoare de limbă engleză din America de Sud şi una dintre puţinele țări membre al Comunității Caraibelor care nu este o insulă. În Guyana Franceză veţi fi de fapt în Uniunea Europeană, deoarece aceasta este un teritoriu francez, iar printre multe alte lucruri, aici veţi găsi pădurea amazoniană, centrul spaţial pentru lansarea sateliţilor şi hibriditate culturală, ca urmare a diferitelor valuri de imigranţi care au străbătut-o. În Martinica, o insulă cu contraste, vegetaţia luxuriantă şi munţii vă vor tăia respiraţia prin frumuseţea lor şi nu în ultimul rând, Trinidad şi Tobago recunoscut pentru apa cristalină şi plajele sălbatice, care vă vor cuceri cu siguranţă.

Detalii

Vezi detaliile circuitului Jambo Kenya – Super Safari – Plaja la Oceanul Indian – CAVEXK 39

Cod: CAVBD

KENYA

Perioada: 27.08-09.09.2017

“În ţinuturile Africii te izbeşte sentimentul de a fi trăit, pentru câtva timp, în aer”, aşa descrie scriitoarea daneză Karen Blixen, timpul ei petrecut în Africa. Vă invităm să trăiţi acest sentiment al “plutirii” în zonele cu adevărat sălbatice şi neîmblânzite ale Kenyei şi Tanzaniei, care vă vor dezvălui peisaje spectaculoase, de la câmpiile de coastă la zonele muntoase vulcanice, de la semi deşert la cel mai înalt vârf muntos al Africii, Kilimanjaro. Frumuseţea acestor locuri completată de întâlnirile cu triburile Masai, dar şi cu fascinanta lume a sălbăticiunilor care vor “defila” prin fața dumneavoastră, răgetele nocturne ale leilor sau aparenta linişte încărcată de mister a savanelor de acacia, vă vor conduce fără îndoială cu gândul la celebra producţie cinematografică “Out of Africa”, în atmosfera căreia “parcă” veţi pătrunde. Şi ce poate fi mai relaxant după acest itinerar inedit presărat cu safari-uri memorabile, decât un bine meritat repaus în paradisul plajelor cu nisip alb din Zanzibar, scăldate de apele turcoaz al Oceanului Indian.

Detalii

Cod: CAVBD

COREEA DE SUD

Perioada: 24.09-04.10.2017

Când spui Coreea de Sud te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Dacă la toate acestea  mai adăugăm istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă, vom obţine doar o imagine de ansamblu, dar care merită din plin aprofundată pe parcursul excursiei noastre!

Detalii

Vezi detaliile circuitului Japonia – Coreea de Sud – CAVEXK 32

Cod: CAVBD

COREEA DE NORD

Perioada: 28.09-09.10.2017

O călătorie fascinantă într-o altă lume, o experienţă memorabilă, ca o întoarcere în timp în Coreea de Nord, denumită în presa internațională drept „The Hermit Kingdom” – Regatul Pustnic, țara fiind complet ruptă de exterior, imensa majoritate a populaţiei neştiind ce se întâmplă „dincolo”. Vom avea şansa de a vizita astfel cea mai izolată națiune din lume, în care internetul și o mare parte a descoperirilor sec. XXI rămân necunoscute, unde milioane de oameni îşi trăiesc viața în umbra unui cult al personalității atotcuprinzătoare, care se interpune în toate aspectele vieții de zi cu zi. Nu există alt loc pe Pământ precum acest stat comunist, care a sfidat toate așteptările și a supraviețuit un sfert de secol de la prăbușirea imperiului sovietic, acum fiind condus de al treilea conducător ereditar. Chiar dacă nu este pe lista odiseelor arhitecturale ale lumii, Pyongyang-ul, capitala Coreei de Nord oferă una dintre experiențele cele mai monumentale ale lumii, un oraș “singuratic” cu aprox. 3 mil. de locuitori şi cu o mulţime de clădiri şi monumente imense. De altfel, întreaga excursie se va desfăşura sub egida giganticului: stadionul din Pyongyang, cel mai mare din lume, imensele clădiri din capitala nord-coreeană, Piaţa Kim Ir-Sen, a treia ca mărime din lume, fac ca ţara să devină sinonimă cu monumente grandioase în stil sovietic şi cu statui colosale. Vom vedea însă şi partea pitorească a ţării atunci când ne vom îndrepta spre munte, unde se află palatele care adăpostesc cadourile primite de conducătorii coreeni, care sunt mai multe decât obiectele adăpostite în Muzeul Luvru, vom păşi pe urmele istorice ale vechiului Regat Koryo la Kaesong şi nu în ultimul rând, vom ajunge la cea mai fierbinte frontieră din lume care desparte Coreea de Nord de cea de Sud

Detalii

Cod: CAVBD

CHILE-INSULA PASTELUI

Perioada: 12.10-29.10.2017

Sunteţi invitaţi într-un circuit unic în care veţi “atinge buricul pământului”, cum este numită Insula Paştelui, care adăposteşte una dintre ghicitorile nerezolvate ale istoriei umanităţii, veţi experimenta expresia „că doar nu te duci în Patagonia”, des folosită de noi, românii, atunci când ne referim la o destinaţie foarte îndepărtată, aproape imposibil de atins şi totuşi, dacă cel puţin o dată aţi îndrăznit să visaţi „ce ar fi dacă …”, atunci invitaţia pe care o lansăm, vă va interesa cu siguranţă, pentru că Patagonia este o destinaţie unică, mai mult decât un loc de vacanţă, un tărâm magic, în care natura parcă ar vrea să dovedească de ce este capabilă. Veţi fi fascinaţi de pitorescul Puerto Varas, o Austrie exotică, unde peisajul este atât de ameţitor că nu vă vor ajunge o mie de poze pentru a-l capta, veţi poposi în El Calafate, „capitala gheţarilor”, de unde veţi pleca spre cel mai faimos gheţar al planetei, Perito Moreno, unde veţi avea privilegiul de a capta imaginea sa incredibilă, pe fundalul asurzitor al prăbuşirii iceberg-urilor desprinse din el, veţi avea ocazia să dormiţi în decorul de o frumuseţe ireală oferit de Parcul Naţional Torres del Paine, una dintre nestematele Americii de Sud, veţi admira Strâmtoarea Magelan, veţi “atinge capătul lumii”, în legendara Ţară de Foc, iar în final, atinşi de magia tango-ului argentinian în Buenos Aires, veţi fredona ”Caminito” atunci când veţi părăsi aceste meleaguri pe care veţi dori cu siguranţă să reveniţi.

Detalii

Cod: CAVBD

BEST OF INDIA

Perioada: 03.11-14.11.2017

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu vechea şi rafinata cultură indiană ale cărei nestemate istorice şi arhitecturale le veţi găsi etalate şi atent selectate în itinerariul pe care vi-l propunem, care vă va releva “briliante” precum Agra, Jaipur şi Khajuraho, vă va oferi ocazia unică de a adăuga colierului dvs. de impresii turistice, “rubinele” şi “safirele” de la Ellora şi Ajanta şi nu în ultimul rând, “smaraldul” Indiei de la Marea Arabiei, Goa, unde vă puteţi răsfăţa ca nişte adevăraţi moguli.

Detalii

Cod: CAVBD

AFRICA AUSTRALIA

Excursie exotica de 15 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 24.09.2017

Vă invităm într-o călătorie inedită prin patru dintre cele mai frumoase țări din Africa Australă: Namibia, Botswana, Zimbabwe şi Zambia, prilej de a afla amănunte din istoria tumultoasă a acestei părţi a lumii, de a admira priveliştile care păstrează nealterat ritmul naturii şi de a “urmări” sălbăticiunile de aici. Supranumită   “ţara îngerilor”, Namibia vă va încânta cu frumuseţea sa, fiind un loc al contrastelor, cu dunele de nisip roşu din Deşertul Namib, cu savana şi munţii stâncoşi din Platoul Central, cu plajele superbe de pe coasta Atlanticului, cu arta rupestră din Twyfelfontein şi cu cele mai diverse animale sălbatice care trăiesc în marele Parc Naţional Etosha. În Botswana veţi fi surprinşi de numărul impresionant de elefanţi pe care îi veţi întâlni, iar în Parcul Naţional Chobe veţi face unul dintre cele mai frumoase safari din lume. Şi nu în ultimul rând, veţi putea admira poate cel mai grăitor exemplu de frumuseţe naturală, Cascada Victoria, căderea de apă impresionantă fiind vizibilă de la zeci de kilometri distanţă. Toate aceste ţări ale Africii Australe, unde natura este la ea acasă, emană o puternică forţă magnetică asupra multor turişti din întreaga lume, din care sperăm să faceţi şi dvs. parte şi să trăiţi această experienţă!

Detalii

Cod: CAVBD

UZBEKISTAN

Excursie exotica de 10 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 21.04.2017

La hotarul dintre Orient şi Occident, între întinderea falnicilor munţi Ural, imensitatea teritoriului Rusiei şi a Mării Caspice, se afla câteva dintre ţările cele mai vechi ale continentului asiatic, tari a căror istorie este strâns legată de legendarul drum al mătăsii, peste care s-au succedat unele dintre cele mai puternice imperii ale umanităţii. Vă invităm aşadar să păşim împreună pe teritoriul uneia dintre ele, să îi cunoaştem istoria bogată, ascunsă în negura timpului şi să ne minunăm de poveştile despre caravane şi negustori încărcaţi cu mărfuri scumpe, mirodenii şi mătăsuri. Uzbekistan sau “ţara domurilor albastre”, un adevărat paradis al celor pasionaţi de istorie şi arheologie, o destinaţie care vă va fermeca cu siguranţă prin amabilitatea localnicilor, diversitatea şi multitudinea obiectivelor turistice pe care le veţi vizita. Porniţi într-o “Călătorie de aur către Samarkand” amintindu-vă de versurile poetului englez James Elroy Flecker în care evoca aceste ţinuturi.

Detalii

Cod: CAVBD

Africa de Sud

Excursie exotica de 16 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 19.05.2017

Farmecul acestei destinaţii este dat deopotrivă de prezentul african prin revelarea trecutului său, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu lanţuri muntoase impunătoare, cu peşteri impresionante, cu trecători care oferă imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu cascade magnifice, Cascada Victoria fiind cel mai grăitor exemplu, cu sute de mii de hectare de habitat natural păstrat intact de decenii, cu Parcurile Kruger şi Hluhluwe care sunt cele mai căutate pentru safari. Toate acestea, intrigă iubitorii de natură şi atrag turiştii care vor să trăiască o experienţă unică ce merită trăită măcar o dată în viaţă.

Detalii

Cod: CAVBD

Insulele Azore

Excursie exotica de 10 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 13.04.2017

Vă invităm într-o inedită incursiune insulară în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a arhipelagului Insulelor Azore cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă care plutesc în Oceanul Atlantic, insuflând misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. Veţi avea prilejul de a admira peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulelor Azore, de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi de a experimenta deliciile pe care numai aceste insule le pot oferi.

Detalii
Cod: CAVBDT

Festivalul Florilor Insula Madeira-Insulele Azore

Sejur de 12  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 04.05.2017

Va fi o călătorie unde vom explora atât aspectele naturale cât şi culturale ale unora dintre cele mai îndepărtate insule din Europa, două dintre arhipelagurile seculare cunoscute sub numele de regiunea Macaronesia: Insula Madeira şi Insulele Azore. Vă invităm într-o inedită incursiune insulară în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a insulei Madeira şi a arhipelagului Insulelor Azore. Insula Madeira, numită şi “Vasul floral plutitor” sau “Grădina Domnului” este o adevărată oază de linişte şi relaxare şi un tărâm de vis. Primăvara este celebrată printr-o explozie de culoare a florilor care înfloresc în această perioadă, printr-un spectacol cu adevărat somptuos, cel al Festivalului Florilor. Veţi avea prilejul de a admira peisajul pitoresc, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor şi de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale.

Detalii
Cod: CAVBDT

Peru & Nazca

Excursie exotica de 11  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 24.03.2017

Vă invităm să trăiţi o experienţă de cunoaştere „andină” unică, păşind pe urmele enigmaticei civilizaţii Tiahuanacao, să admiraţi Machu Picchu, una dintre cele şapte minuni ale lumii, să descoperiţi în patria condorului, Peru, numit şi “Regatul Soarelui”, comorile incredibile lăsate de civilizaţia imperiului Încă, viaţa populaţiei quechua şi ayamara, misterele “liniilor” gigantice de la Nazca şi nu în ultimul rând, lacul sacru Titicaca, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume.

Detalii
Cod: SAVBET

Descopera Mauritius

Sejur de 10  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 29.11.2016

Mauritius (in creola de Mauritius-Moris) este o tara insulara din largul continentului african in sud-vestul Oceanului Indian. Insula este cunoscuta pentru frumusetile sale naturale deosebite, dispunand de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar totodata si peisaje montane si urbane unde se gasesc temple hinduse, moschei, biserici si pagode budiste. Aflandu-se in cea mai frumoasa zona din Mauritius, Grand Gaube ofera turistilor o vacanta linistita, cu peisaje spectaculoase.

Detalii
Cod: CAVBET

Patagonia & Insula Pastelui

Excursie exotica de 22  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 25.10.2016

Extremitatea sudica a Americii de Sud este ocupata de pamanturile pustii ale Patagoniei, care se intind de la Tara de Foc pana la varfurile inzapezite ale Anzilor. Insula Paștelui (sau Rapa Nui) este o insulă polineziană din sud-estul Oceanului Pacific, aflată în cel mai sud-estic punct al triunghiului polinezian. Primii exploratori europeni au ajuns pe insula in anul 1722 in Duminica Pastelui, de unde si denumirea insulei. Inainte de a pleca din Ushuaia, cel mai sudic oras al lumii nu trebuie sa uitati sa treceti pe la Oficiul Postal local, pentru a pune in pasaport o stampila din orasul de la capatul lumii. Nu trebuie ratata nici placuta cu „Ushuaia – Fin del Mundo” din portul orasului, obiectivul turistic la care se opreste fiecare calator.

Detalii
Cod: CAVBET

Festivalul Diwali – India

Excursie exotica de 11 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 23.10.2016

Diwali este cel mai cunoscut festival national in India si, in acelasi timp, zi de sarbatoare nationala. Este o zi celebrata de indienii din India, dar si de cei care traiesc in alte tari, fiind o sarbatoare foarte importanta pentru adeptii hinduismului, budhismului, Sikhismului si Jainismului. Diwali sau Dīpāvali inseamna “sirul de lumini” in sanscrita, deci, festivalul este… festivalul luminilor. Data exacta a festivalului este decisa de pozitia lunii. Conform calendarului hindus, Amavasya sau “ziua fara luna” e considerata perfecta pentru sarbatoarea Diwali. Aceasta noapte intunecata marcheaza festivalul luminilor.

Detalii
Cod: CAVBET

India Magica – Festivalul Dussehra

Excursie exotica de 6 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 10.10.2016

Un circuit nemaipomenit in frumoasa Indie unde puteti lua parte la cel mai mare festival traditional hindus Dussehra. Este un festival hindus sarbatorit in diferite moduri in Nepal, Sri lanka, Bangladesh, India si anumite regiuni din Pakistan. Este cunoscut si sub numele de festivalul Vijayadashami si Ayudhapuja. Cu aceasta ocazie se sarbatoreste victoria impotriva demonului Mahishasura. Zeita Durga s-a luptat timp de zece zile si noua nopti cu acest demon ca in final sa fie declarata castigatoare si demonul invins.

Detalii
Cod: SAVBET

Sejur Singapore & plaja Bali

Excursie exotica de 13 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 11.11.2016

Un sejur de neuitat in Singapore si relaxare intr-o destinatie unica in lume- Bali. Singapore este un oras din sud-estul Asiei alcatuit din 63 de insule inclusiv insula principala- Singapore. Cel mai înalt punct natural este Bukit Timah Hill, de 166 m. Singapore reprezinta o adevarat gadina botanica avand peste 50% din populatie acoperita de vegetatie, 4 rezervatii naturale si peste 50 de parcuri.

Detalii
Cod: CAVBDT

Bijuteria Oceanului Indian – MADAGASCAR

Excursie exotica de 12 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 09.09.2017

Un circuit de neuitat, in care veti vizita Madagascar-ul, “bijuteria Oceanului Indian”, unic pe planeta, al carui element definitoriu este exotismul absolut! Calatoria pe care v-o propunem in enigmaticul Madagascar sau „Marea Insula Rosie”, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu cap de mort al piratilor, va va oferi prilejul de a afla cate ceva din traditiile si obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind inca cufundata in magie si practici tabu. Veti vizita cele mai importante parcuri nationale in care veti descoperi unul dintre cele mai bogate ecosisteme de pe glob, deoarece nicaieri in lume nu mai exista atatea specii de lemurieni, de cameleoni, de plante carnivore si, nu in ultimul rand, atatia baobabi!

Detalii
Cod: CAVBDT

Brazilia cu Amazon  si Argentina

Excursie exotica de 15 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 05.11.2017

Un periplu Sud American care include cea mai frumoasa metropola din lume, Rio de Janeiro, strajuita de una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne – statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, minunile naturale ale bazinului Amazonului si ale cascadelor Iguassu si se termina magic in acordurile tangoului argentinian ”Caminito” in Buenos Aires.

Detalii
Cod: CAVBD

Africa de Sud & Zimbabwe & Zambia

Excursie exotica de 14 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 02.09. 2017 

Aceasta calatorie va ofera ocazia sa admirati cele mai fascinante privelisti ale Africii, un continent de o frumusete naturala nemarginita: platouri valurite acoperite de savane, paduri si munti de o diversitate fantastica, lacuri linistite si rauri navalnice, zone floristice unice in lume si Parcuri Nationale ce gazduiesc numeroase specii de animale, orase moderne  si o cascada considerata pe buna dreptate una dintre minunile naturale ale lumii

Detalii

Cod: CAVBD

Thailanda 

Excursie exotica de 12 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 08.11.2016 si 24.11.2017

Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca sunteti in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, “Orasul Ingerilor”, locul de resedinta al zeului Indra. Veti simti politetea si ospitalitatea locuitorilor, veti simti ca sunteti cu siguranta in cea mai exotica destinatie asiatica, prilej de a intalni traditiile nealterate ale acestui popor fascinant, precum si peisajele mirifice oferite de Insula Phuket, care are reputatia unei statiuni situata intr-un cadru natural de exceptie, cu plaje paradisiace pe care va veti simti privilegiati.

Detalii
Cod: CAVBD

Tarile Nordice 

Excursie exotica de 11 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 05.08.2017

Va invitam sa faceti o calatorie de neuitat, ca o simfonie de apa si lumina, sa descoperiti Scandinavia cu locurile sale incarcate de istorie, de la muzeul Vikingilor la castelele medievale din Danemarca, cu peisajele sale de exceptie, cu fiorduri impresionante, cascade marete si ghetari care par vesnici, cu vestita Ruta de Aur alcatuita din Drumul Vulturilor, celebrul Drum al Trolilor si Valea Romsdal, cu orasele pitoresti si nu in ultimul rand, cu cele mai frumose capitale din nordul Europei.

Detalii

Contact

Cluj Napoca, P-ta Mihai Viteazu nr. 29
Telefon: 0264 434822
Fax: 0264 434156
Mobil: 0744547595
Email: tropikal@tropikal.ro

Recomandarile noatre

In aceasta sectiune poti afla despre noutatile pe care le aduce turismul pentru tine
Jurnalul calatorului Tropikal Tours Cluj Napoca

Jurnalul calatorului

In aceasta sectiune poti afla despre experientele traite de clientii nostri in destinatile de vacanta alese.
Jurnalul calatorului Tropikal Tours Cluj Napoca

Prietenii nostrii pe facebook