Vacante de vis oriunde in lume!
Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

EXOTICE

exotic

 

Cod: CAVBTU

MEXIC

AVION DIN BUCURESTI!

14.01-21.01.2018

Este cel mai important stat din America Centrală, cu o istorie de mai bine de şase mii de ani, în cursul căreia miturile şi ritualurile popoarelor indigene şi ale marilor civilizaţii dispărute ale aztecilor, mayaşilor şi toltecilor s-au amestecat cu tradiţiile creştine, pentru da naştere unei lumi unice şi fermecătoare. Mexicul este o tara a contrastelor, cu ceva pe gustul fiecaruia: orase coloniale si centre urbane moderne, zone arheologice, rezervatii naturale, si nu in ultimul rand plaje faimoase, ca cele de la Acapulco si Cancun sau Riviera Maya din peninsula Yucatan. Iubitorii de istorie şi excursii pot vizita aici monumente unice, mărturii ale strălucirii şi decăderii marilor civilizaţii precolumbiene.

Detalii

Cod: CAVCP45

THAILANDA-CAMBODGIA-VIETNAM

AVION DIN CLUJ-NAPOCA!

19.02-05.03.2018

Thailanda sau Tara Oamenilor Liberi este singurul stat din Asia de Sud-Est care nu a fost niciodata colonizat, un regat care nu si-a atacat niciodata vecinii si care a reusit sa-si conserve trecutul. Thailanda este cu siguranta cea mai exotica atractie asiatica, deoarece are o multitudine de peisaje unice: munti, jungle, campii verzi cu orez si plaje stralucitoare.
Arta culinara thailandeza, renumita in intreaga lume pentru bogatia si varietatea aromelor sale, te imbie pe strada, prin mirosurile condimentate emanate de numeroasele bucatarii ambulante.

Detalii

Cod: CAVBD

VIETNAM

11.03-26.03.2018

Vietnam este o fasie de teritoriu in forma literei „S”, aflata in partea de est a peninsulei Indochina,  marginita de China la nord, Laos si Cambodgia la vest. Vietnam, un nume asociat in trecut cu ororile razboiului, a reusit acum sa atraga atentia calatorilor. Elegantul Hanoi rivalizeaza cu Ho Chi Minh City (inca numit Saigon de locuitori) pentru atentia vizitatorilor atrasi de amestecul eclectic de vechi si nou.  In afara oraselor peisajul pare ca a ramas intepenit in timp. Odata cu zorii zilei, in Delta Mekong soseste si piata plutitoare, cu fructe si legume. Peste tot, petele verzi ale campurilor de orez se extind la orizont, rupte doar de silueta bivolilor de apa si palariile conice ale fermierilor.

Detalii

Cod: CAVBD

BEST OF INDIA

Perioada: 09.03-20.03.2018

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu vechea şi rafinata cultură indiană ale cărei nestemate istorice şi arhitecturale le veţi găsi etalate şi atent selectate în itinerariul pe care vi-l propunem, care vă va releva “briliante” precum Agra, Jaipur şi Khajuraho, vă va oferi ocazia unică de a adăuga colierului dvs. de impresii turistice, “rubinele” şi “safirele” de la Ellora şi Ajanta şi nu în ultimul rând, “smaraldul” Indiei de la Marea Arabiei, Goa, unde vă puteţi răsfăţa ca nişte adevăraţi moguli.

Detalii

Cod: CAVBD

UZBEKISTAN

Excursie exotica de 10 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 13.04.2018

La hotarul dintre Orient şi Occident, între întinderea falnicilor munţi Ural, imensitatea teritoriului Rusiei şi a Mării Caspice, se afla câteva dintre ţările cele mai vechi ale continentului asiatic, tari a căror istorie este strâns legată de legendarul drum al mătăsii, peste care s-au succedat unele dintre cele mai puternice imperii ale umanităţii. Vă invităm aşadar să păşim împreună pe teritoriul uneia dintre ele, să îi cunoaştem istoria bogată, ascunsă în negura timpului şi să ne minunăm de poveştile despre caravane şi negustori încărcaţi cu mărfuri scumpe, mirodenii şi mătăsuri. Uzbekistan sau “ţara domurilor albastre”, un adevărat paradis al celor pasionaţi de istorie şi arheologie, o destinaţie care vă va fermeca cu siguranţă prin amabilitatea localnicilor, diversitatea şi multitudinea obiectivelor turistice pe care le veţi vizita. Porniţi într-o “Călătorie de aur către Samarkand” amintindu-vă de versurile poetului englez James Elroy Flecker în care evoca aceste ţinuturi.

Detalii

Cod: CAVBD

INSULELE AZORE

Excursie exotica de 11 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 06.08.2018

Vă invităm într-o inedită incursiune insulară în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a arhipelagului Insulelor Azore cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă care plutesc în Oceanul Atlantic, insuflând misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. Veţi avea prilejul de a admira peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulelor Azore, de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi de a experimenta deliciile pe care numai aceste insule le pot oferi.

Detalii
Cod: CAVBDT

FESTIVALUL FLORILOR INSULA MADEIRA

Sejur de 10  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 21.04.2018

Va fi o călătorie unde vom explora atât aspectele naturale cât şi culturale ale unora dintre cele mai îndepărtate insule din Europa, două dintre arhipelagurile seculare cunoscute sub numele de regiunea Macaronesia: Insula Madeira şi Insulele Azore. Vă invităm într-o inedită incursiune insulară în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a insulei Madeira şi a arhipelagului Insulelor Azore. Insula Madeira, numită şi “Vasul floral plutitor” sau “Grădina Domnului” este o adevărată oază de linişte şi relaxare şi un tărâm de vis. Primăvara este celebrată printr-o explozie de culoare a florilor care înfloresc în această perioadă, printr-un spectacol cu adevărat somptuos, cel al Festivalului Florilor. Veţi avea prilejul de a admira peisajul pitoresc, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor şi de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale.

Detalii
Cod: CAVBDT

PERU & NAZCA

Excursie exotica de 11  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 19.05.2018

Vă invităm să trăiţi o experienţă de cunoaştere „andină” unică, păşind pe urmele enigmaticei civilizaţii Tiahuanacao, să admiraţi Machu Picchu, una dintre cele şapte minuni ale lumii, să descoperiţi în patria condorului, Peru, numit şi “Regatul Soarelui”, comorile incredibile lăsate de civilizaţia imperiului Încă, viaţa populaţiei quechua şi ayamara, misterele “liniilor” gigantice de la Nazca şi nu în ultimul rând, lacul sacru Titicaca, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume.

Detalii
Cod: CAVBET

PATAGONIA & INSULA PASTELUI

Excursie exotica de 22  zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 12.03.2018

Extremitatea sudica a Americii de Sud este ocupata de pamanturile pustii ale Patagoniei, care se intind de la Tara de Foc pana la varfurile inzapezite ale Anzilor. Insula Paștelui (sau Rapa Nui) este o insulă polineziană din sud-estul Oceanului Pacific, aflată în cel mai sud-estic punct al triunghiului polinezian. Primii exploratori europeni au ajuns pe insula in anul 1722 in Duminica Pastelui, de unde si denumirea insulei. Inainte de a pleca din Ushuaia, cel mai sudic oras al lumii nu trebuie sa uitati sa treceti pe la Oficiul Postal local, pentru a pune in pasaport o stampila din orasul de la capatul lumii. Nu trebuie ratata nici placuta cu „Ushuaia – Fin del Mundo” din portul orasului, obiectivul turistic la care se opreste fiecare calator.

Detalii
Cod: SAVCET

SEJUR SINGAPORE & PLAJA BALI

Excursie exotica de 12 zile cu avionul din Cluj Napoca.

Plecare in 01.02.2018

Un sejur de neuitat in Singapore si relaxare intr-o destinatie unica in lume- Bali. Singapore este un oras din sud-estul Asiei alcatuit din 63 de insule inclusiv insula principala- Singapore. Cel mai înalt punct natural este Bukit Timah Hill, de 166 m. Singapore reprezinta o adevarat gadina botanica avand peste 50% din populatie acoperita de vegetatie, 4 rezervatii naturale si peste 50 de parcuri.

Detalii
Cod: CAVBD

TARILE NORDICE

Excursie exotica de 11 zile cu avionul din Bucuresti.

Plecare in 28.07.2018

Va invitam sa faceti o calatorie de neuitat, ca o simfonie de apa si lumina, sa descoperiti Scandinavia cu locurile sale incarcate de istorie, de la muzeul Vikingilor la castelele medievale din Danemarca, cu peisajele sale de exceptie, cu fiorduri impresionante, cascade marete si ghetari care par vesnici, cu vestita Ruta de Aur alcatuita din Drumul Vulturilor, celebrul Drum al Trolilor si Valea Romsdal, cu orasele pitoresti si nu in ultimul rand, cu cele mai frumose capitale din nordul Europei.

Detalii

Contact

Cluj Napoca, P-ta Mihai Viteazu nr. 29
Telefon: 0264 434822
Fax: 0264 434156
Mobil: 0744547595
Email: tropikal@tropikal.ro

Recomandarile noastre

In aceasta sectiune poti afla despre noutatile pe care le aduce turismul pentru tine
Jurnalul calatorului Tropikal Tours Cluj Napoca

Jurnalul calatorului

In aceasta sectiune poti afla despre experientele traite de clientii nostri in destinatile de vacanta alese.
Jurnalul calatorului Tropikal Tours Cluj Napoca

Prietenii nostrii pe facebook