Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

Luna de miere

romance-and-honeymoon

Luna de miere este unul dintre cele mai importante momente petrecute impreuna…Va invitam s alegeti dintr-o gama variata de oferte cea care vi se potriveste cel mai bine. Daca niciuna dintre variantele de mai jos nu vi se potriveste, va invitam sa ne contactati fie telefonic (0264-434.822), pe mail (tropikal_tours@yahoo.com) sau chiar in sediul nostru din Piata Mihai Viteazu nr 29, Cluj Napoca, pentru  a va crea un pachet exact cum va doriti dumneavoastra.

Cod: CAVCP45

THAILANDA-CAMBODGIA-VIETNAM

16.10-29.10.2018

Thailanda sau Tara Oamenilor Liberi este singurul stat din Asia de Sud-Est care nu a fost niciodata colonizat, un regat care nu si-a atacat niciodata vecinii si care a reusit sa-si conserve trecutul. Thailanda este cu siguranta cea mai exotica atractie asiatica, deoarece are o multitudine de peisaje unice: munti, jungle, campii verzi cu orez si plaje stralucitoare.
Arta culinara thailandeza, renumita in intreaga lume pentru bogatia si varietatea aromelor sale, te imbie pe strada, prin mirosurile condimentate emanate de numeroasele bucatarii ambulante.

Detalii