Vacante de vis oriunde in lume!
Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

MOSCOVA – SANKT PETERSBURG – CAVMA 14

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

A 3-a persoana in pat suplimentar

Copil 6-12 ani

22.07 699 EURO 205 EURO 679 EURO 679 EURO

*Early Booking 20% – pentru rezervare si achitare integrala pana la data de 30.11.2013

fMy rating d12345
rusia (3).jpg
rusia (1).jpg
rusia (2).jpg
rusia (3).jpg
rusia (1).jpg
rusia (2).jpg
rusia (3).jpg
rusia (1).jpg
rusia (2).jpg
rusia (3).jpg
rusia (1).jpg
rusia (2).jpg
rusia (3).jpg
rusia (1).jpg
8 zile – MOSCOVA – SANKT PETERSBURG

ZIUA 1. BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni  pentru imbarcare cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova si intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel pentru cazare.
ZIUA 2. MOSCOVA
Mic dejun. Tur de oras: Piata Rosie, Universitatea de Stat din Moscova, Teatrul Bolshoi, Arcul de Triumf. Se merge de-a lungul strazilor principale din Moscova: Tverskaya, Novy Arbat, Kutuzovsky, Sadovoye si Bulvarnoye Inele. Majoritatea vizitatorilor fac cunostinta prima data cu Piata Rosie – Krasnaya Ploschad, inima orasului. Dupa amiaza vizita la Kremlin si la cele 2 catedrale: Kremlinul, centru istoric al orasului, inima Moscovei, este localizat pe un deal, protejat intr-o parte de raul Moscova si de cealalta de afluentul sau Nehlinnaya, care din anul 1819 a curs prin tunelul subteran aproape de Gradinile Alexandrovski .  In Kremlin, se pot vizita: Clopotul Tsar, Tunul Tsar, catedralele Buna Vestire, Arhanghelul si Adormirea Maicii Domnului, Turnul cu Clopot al lui Ivan cel Mare si biserica celor 12 Apostoli, toate monumente ale arhitecturii rusesti, cu interioare unice. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3. MOSCOVA – SERGEEV POSAD (150 km)
Dupa micul dejun, vizita la Manastirea Novodevitchy, una din cele mai renumite sit-uri istorice din Moscova. Construita in secolul 16, functioneaza inca drept manastire a Bisericii Ortodoxe Rusesti, reprezentand totodata una din capodoperele arhitecturii rusesti. Pe vremuri era o manastire bogata a Moscovei. Zona Novodevitchy este de asemenea si cimitir, impartit in doua: partea “veche” si partea “noua”. Cimitirul “vechi” este situat exact pe teritoriul manastirii si include mormintele unor personalitati precum fiica lui Ivan cel Groaznic, surorile lui Petru cel Mare, eroi ai Razboiului Patriotic din 1812, scriitori, filozofi si poeti. Dupa-amiaza, program liber in Moscova sau optional, excursie la Sergeev Posad, fostul Zagorsk. Orasul a fost fondat in secolul 14 de Sergy Radonezhsky. Inima acestei asezari a fost Manastirea Sfanta Treime, care a jucat un rol important in dezvoltarea istoriei si culturii rusesti. Catedrala Sfânta Treime (1422-1423) – are un interes special pentru vizitatori, datorita picturilor realizate de celebri pictori Andrei Rubliov si Chorny Daniel. Catedrala Adormirea Maicii Domnului (1158-1585), asemanatoare Catedralei Adormirea Maicii Domnului din Kremlin , este centrul de ansamblu a manastirii. Intoarcere la Moscova pentru cazare.
ZIUA 4. MOSCOVA – SANKT PETERSBURG
Dupa micul dejun, vizita Domeniului Kolomenskoye, situat pe malul drept al raului Moscova, timp de secole folosit ca si resedinta a tarilor. Muzeul Kolomenskoye expune numeroase piese unice ale arhitecturii din lemn. Una dintre ele este casa lui Petru cel Mare. Dupa pranz, transfer la gara Leningrad pentru transfer cu trenul spre Sankt Petersburg. Sosire si cazare.
ZIUA 5. SANKT PETERSBURG
Mic dejun.  In timpul turului de oras la Sankt-Petersburg vom admira arhitectura, istoria si viata actuala a fostei capitale a Rusiei imperiale, istoria dinastiei Romanov. Vom admira Palatul de iarna – cladire uriasa, cu interioare de un lux orbitor care adaposteste astazi comorile Muzeului Ermitaj, bulevardul Nevsky,  Monumentul lui Petru cel Mare – statuie ecvestra dezvelita in Piata Senatului in anul1782, Fortareata Petru si Pavel, o vreme inchisoare destinata detinutilor politici, Catedrala Sf. Isaac care are una din cele mai mare cupole din lume, Catedrala Petru si Pavel- simbolul orasului, adaposteste cavoul imparatului Petru cel Mare si a altor imparati ai Rusiei, Piaţa Palatului – dominată de un monument unic, Coloana Alexandru, dintr-o singura bucata de granit rosu de Finlanda, cea mai înalta coloana de acest fel din lume. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 6. SANKT PETERSBURG – PETRODVORET (60 km)
Mic dejun. Vizita Muzeului Ermitaj cu ghid local. Dupa pranz, program liber sau excursie optionala  la Petrodvoret, pe malul Golfului Finic, la resedinta de vara a Tarului Petru cel Mare. Se viziteaza Marele Palat construit dupa modelul celui de la Versailles, magnificele cascade si fantani, Parcul Iubirii. La intoarcerea in Sankt Petersburg vizita Manastirii Lavra (Alexander Nevsky), una dintre atractiile de top din Sankt-Petersburg. Exista trei cimitire in Lavra numite dupa bisericile situate pe domeniile sale: Lazarevskoye, Tihvinskoye, si Nikolskoye. Printre cei inmormantati aici se numara Suvorov, Lomonosov, Dostoievski, Ceaikovski. Cazare.
ZIUA 7. SANKT PETERSBURG – TARSKOE SELO (50 km)
Mic dejun. Program liber in Sankt Petersburg sau excursie optionala in orasul Puskin (Tarskoe Selo), resedinta de vara a Tarinei Ecaterina a II-a – complex arhitectural de exceptie, din care iese in evidenta „Camera de Chihlimbar”, care a fost prezentata lui Petru I de catre regele prusac in 1716 sub numele de a opta minune a lumii, fiind piesa de rezistenta a acestui palat. Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 8. SANKT PETERSBURG- BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pt zbor spre Bucuresti. Sosire in cursul dupa-amiezii.

Servicii incluse

 • bilet avion Bucuresti-Moskova/Sankt Petersburg  -Bucuresti;
 • transport cu autocar modern, pe traseu;
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;
 • vizita Kremlinului si a muzeului Ermitaj cu ghid local (taxa de intrare inclusa);
 • vizitele incluse in program;
 • ghid local de limba engleza;
 • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;

Servicii care nu sunt incluse in costul programului

 • taxa de viza Rusia– 60 Eur/pers.;
 • transfer tren Moscova-Sankt Petresburg – 95 eur/pers (se achita obligatoriu in agentie);
 • asigurari (storno, medicala);
 • taxele de aeroport si securitate: 195 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);
 • intrarile la obiective, altele  decat cele specificate in program ;
 • excursiile optionale (minim 25 participanti): Segeev Posad (45 eur/pers), Petrodvoret (60 eur/pers – inclusiv taxa de intrare si ghid local), Puskin (55 eur/pers – inclusiv taxa de intrare si ghid local);
 • tips ghid local – 15 Eur/pers (la sosirea in Moscova)
 • alte servicii decat cele mentionate.

*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 25 persoane.

Orar de zbor: Compania Aeroflot
Bucuresti ora 15:00 – Moscova ora 18:25
Sankt Petersburg ora 09:05 – Moscova ora 10:20 // Moscova ora 12:05 – Bucuresti ora 13:50
ACTE NECESARE:
 Pentru obtinerea vizei turistice in Federatia Rusa se vor depune la agentie:
– pasaport valabil inca 6 luni de la terminarea excursiei;
– pasaportul trebuie sa contina minimum 2 pagini libere;
– 1 fotografie tip pasaport;
– asigurare medicala (original + copie);
OBSERVATII:
-Actele se vor depune la sediul agentiei la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.
-Viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare in cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
 • Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
 • Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
 • Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii:
  – insotiti de ambii parinti;
  – insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces;
  – insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
  – copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate
  Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent
  de cauza).
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport/securitate, in cazul in care valoarea acestora este modificata de compania aeriana.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.