Vacante de vis oriunde in lume!
Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

1 DECEMBRIE – LOTUS THERM

Perioada LOC IN CAMERA DUBLA
 29.11 – 02.12.2018  1200 LEI
fMy rating d12345
phoca_thumb_l_single room 02.jpg
phoca_thumb_l_nelumbo - 6.jpg
phoca_thumb_l_goldspa - 2.jpg
phoca_thumb_l_single room 03 2048x1536.jpg
phoca_thumb_l_single room 01 2048x1536.jpg
phoca_thumb_l_felixarium - 4.jpg
phoca_thumb_l_double room 01 2048x1536.jpg
phoca_thumb_l_single room 02.jpg
phoca_thumb_l_nelumbo - 6.jpg
phoca_thumb_l_goldspa - 2.jpg
phoca_thumb_l_single room 03 2048x1536.jpg
phoca_thumb_l_single room 01 2048x1536.jpg
phoca_thumb_l_felixarium - 4.jpg
phoca_thumb_l_double room 01 2048x1536.jpg

OFERTA SPECIALA DE 1 DECEMBRIE

,, Centenar Wellness”

Lotus Therm SPA & Luxury Resort

 

DESCRIERE HOTEL

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaţiu dătător de vitalitate şi de echilibru.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi. Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café – modern şi ospitalier – este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.

Aquapark Felixarium – relaxarea și distracția se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârstă. 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru că intimitatea oaspetilor noștri este supremă. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.

Tehnologie de ultimă generație în recuperare – TECAR TERAPIA – În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.

Evenimente memorabile

Versatile și neconvenționale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort se adaptează cu ușurință unor evenimente diverse. Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri. Evenimente: conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri, aniversări.

Pregătiți pentru cele mai înalte așteptări

Fiecare moment petrecut în Salonul Ambra, restaurantul hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort, devine unul de referință pentru oaspeți sau pentru cei care decid să celebreze aici evenimente persoanale sau profesionale. Preparate culinare sunt pregătite cu pricepere de bucătari cu experiență certificate, în gastronomie. În câteva ore, transformăm Salonul Ambra potrivit celor mai exigente cerințe ale clienților. Capacitate: 180 locuri

TARIFUL INCLUDE:

 • Cazare
 • Mic dejun și cină bufet suedez
 • Cină Specială de Sf. Andrei (30.11)
 • Cină Tradițional Românească (01.12). Invitați speciali: soliști de folclor și ansamblu de dansuri populare
 • O terapie SPA/persoană/pachet
 • AquaZumba și Aquagym
 • Programe de animație pentru copii
 • Acces gratuit la Aquapark Felixarium
 • Acces gratuit la 2 tipuri de sauna (uscată și umedă), fântâna de gheață și studio-fitness din cadrul Nelumbo Med-Spa
 • Acces gratuit la 3 tipuri de sauna (cu infraroșu, uscată, umedă), camera de gheață și duș-aventură din cadrul Gold SPA (Aquapark Felixarium)
 • Acces gratuit Wi-Fi
 • Parcare

NU SUNT INCLUSE:

 • transportul

Facilități copii:

 • 0-2 ani – gratuitate la cazare și masa
 • 2-12 ani – gratuitate la cazare, masa se încasează conform tarifelor pentru copii*
 • *Mic dejun și cină bufet suedez: 55 lei/zi/persoană. Cină Specială de Sf. Andrei (30.11) 45 lei/persoană. Cină Tradițional Românească (01.12) 45 lei/persoană
 • Peste 12 ani – cazarea și masa se încasează conform tarifelor pentru adulți