Planifica-ti vacantele cu noi 0744-547529

DEFILEUL DUNARII

Data de plecare LOC IN CAMERA DUBLA  SUPLIMENT SINGLE
 11.10.2018  770 LEI  180 LEI

*Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. La mai putine persoane se va recalcula traseul.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

Notă: La înscriere se achită un avans de minim   30%  , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare. Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

fMy rating d12345
cazanele dunarii.jpeg
manastirea polovragi.jpg
cascada bigar.jpg
cetatea alba carolina.jpg
cazanele dunarii.jpeg
manastirea polovragi.jpg
cascada bigar.jpg
cetatea alba carolina.jpg
cazanele dunarii.jpeg
manastirea polovragi.jpg
cascada bigar.jpg
cetatea alba carolina.jpg
cazanele dunarii.jpeg
manastirea polovragi.jpg

EXCURSIE DEFILEUL DUNARII

   Satu Mare- Baia Mare- Cluj Napoca- Alba Iulia- Tg. Jiu- Eselnita

 

Ziua1. 11.10.2018  Satu Mare- Baia Mare- Cluj Napoca- Alba Iulia- Manstirea Polovraci- Tg. Jiu – Eselnita

Imbarcare la ora indicata din Satu Mare-  Baia Mare-Cluj Napoca. Vizite la cetatea Carolina- Alba Carolina. Scurt popas la manastirea Polovragi monument arhitectonic din Țara Românească de secol al XVII-lea. La Targu-Jiu- oprire la Complexul Brancusi cu monumentele: Coloana Infinutului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii, Aleea Scaunelor. Sosire zona Iselnita Pensiunea Clisura Dunarii sau Steaua de mare locuri idilice pe malul Dunarii unde vom petrece 3 nopti.Cazare si cina.

Ziua 2. 12.10.2018-  Croaziera pe Dunare- Baile Herculane

Mic dejun. Incepem ziua cu croaziera prin cea mai frumoasa porțiune a defileului Dunarii: Cazanele Mari și Cazanele Mici. Admiram faimosul Cap al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa, Tabula Traina de pe malul sarbesc, Manastirea Mraconia și facem un scurt popas la Grota Veterani. Dupa excursia cu barca, ne așteapta edificii elegante din perioada habsburgica in Baile Herculane, considerata in secolul al XIX-lea una dintre cele mai la moda stațiuni din Europa. Ne bucuram de o plimbare prin centrul istoric și de timp liber pentru poze.Cazare si cina.

Ziua 3.  13.10.2018  Drobeta Turnu Severin- Cascada Bigar

Mic dejun. Astazi intram in Drobeta Turnu Severin in cautarea Turnului de Apa, ridicat pentru alimentarea orașului intre anii 1910 -1913 și a Piciorului Podului lui Traian, construit intre anii 103 și 105 de arhitectul Apolodor din Damasc. Vizitam Muzeul Porțile de Fier pentru a vedea un colt dintr-un paradis pierdut, ceea ce a fost insula Ada-Kaleh.Dupa masa excurise optionala la cascada Bigar unde veti putea admira cea mai frumoasa cascada din Romania sau timp liber la pensiune pentru relaxare la pensiune.Cazare si cina.

Ziua 4. 14.10. 2018  Hunedoara- Manastirea Prislop

Mic dejun. Pe drumul de intoarcere oprire la: Manastirea Prislop– loc de pelerinaj la mormantul parintelui Arsenie Boca. Vizitam apoi Castelul Huniazilor, cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Pauza de masa pe traseu. Ajungem acasa in cursul nopti.

TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu autocar modern clasificat 3*
  • 3 nopti cazare cu mic dejun
  • 3 cine
  • asistenta turistica  din partea unui ghid  pe traseu

NU SUNT INCLUSE:

  • asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)
  • intrarile la obiectivele turistice din program (aproximativ 15 euro/pers)
  • bilet croaziera, apx.40 ron/ persoana.