Adresa:

Agentia Tropikal Tours
P-ţa Mihai Viteazu nr 29,  Cluj - Napoca

Program de Lucru

Luni-Vineri: 09:00 - 17:30

Sambata-Duminica:: Închis

 

Telefon fix

0264 434 822

 

Telefon mobil

0744 547 595 (Anghel Lucia Marilena – Director General)

 

Telefon mobil

0744 547 594 (Muntean Adina – Director Agentie)

 

Telefon mobil

0751 113 134

 

E-mail

rezervari@tropikal-travel.ro

Site

www.tropikal-travel.ro

Echipa Agentia de turism TROPIKAL TOURS este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Cluj - Napoca dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm. 

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Cerere oferta

Tebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor personale

x