Charter Mallorca - Blue Sea Hotel Don Jaime, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Cala Millor, la doar cateva secunde față de mare. Stațiile mijloacelor locale de transport in comun se află chiar in fața ușii. Pană la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 85 de km.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 4 etaje, clienții vor găsi 93 de camere de nefumători. In acest hotel cu un lift clienții sunt intampinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In camere se află o chicinetă. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, partide de golf, biliard și un joc de darts. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune inalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. La micul dejun, pranz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mancăruri din lista de bucate după propriul gust (la pranz). De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La hotel se acceptă ca mijloc de plată Visa.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Blue Sea Hotel Don Jaime, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

x