Charter Sri Lanka - Jetwing Blue, cu plecare din Bucuresti

Amplasat pe plaja cu nisip arămiu din orasul Negombo, complexul de 5 stele Jetwing Blue are 2 piscine spectaculoase in aer liber, un spa si 2 restaurante. Veti găsi aici camere cu vedere uimitoare la ocean.

Jetwing Blue este la doar 10 minute de mers cu masina de Gara din Negombo si la 12 km de Aeroportul International Bandaranaike. Complexul este la 38 km de Colombo si are in jurul său restaurante locale.

Toate camerele au balcon privat, unde oaspetii se pot bucura de briza caldă a oceanului. Luminoase si aerisite, camerele au o zonă de relaxare, televizor cu ecran plat si minibar.

Restaurantele Complexului Blue Jetwing servesc o varietate bogată de preparate internationale, iar Centre Point Bar, aflat langă piscină, oferă băuturi revigorante.

Oaspetii pot face sport la centrul de sport cu dotări complete de la Jetwing sau pe terenurile de squash ale complexului. De asemenea, vă puteti adresa biroului de turism pentru organizarea de excursii spre atractiile din apropiere, inclusiv poarta vechiului fort olandez si Little Rome.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Jetwing Blue, Coasta de Vest, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate

x