Charter Tunisia - Tui Blue Oceana Suites, cu plecare din Timisoara

Complexul Riu Palace Océana Hammamet este amplasat printre grădini luxuriante de palmieri, chiar pe plajă. Acesta oferă un centru de wellness, piscine, o saună si 4 restaurante.

Toate camerele de la Océana Hammamet includ un balcon sau o terasă, un TV prin satelit si o zonă de relaxare si dressing. Oaspetii pot admira privelisti ale mării sau ale piscinelor din confortul camerei proprii.

Piscina in aer liber are vedere la ocean si este inconjurată de sezlonguri si o terasă. Centrul de wellness oferă tratamente balneare, masaje, un salon de infrumusetare si o sală de gimnastică.

Restaurantele de la Riu Palace Oceana servesc mancăruri din patru tipuri diferite de gastronomii. Oaspetii pot alege intre preparate internationale, italiene, tunisiene traditionale si la grătar. Hotelul include cateva baruri si oferă program de divertisment de seară.

Complexul Hammamet oferă o serie de activităti sportive, inclusiv tenis de masă, darts, volei, tenis si biliard. De asemenea, oaspetii pot rezerva un serviciu de transfer gratuit la terenul de golf din apropiere. Centrul istoric al orasului Hammamet si impresionantele ruine sunt usor accesibile de la hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Tui Blue Oceana Suites, Hammamet, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate

x